Zidne apoteke za prvu pomoć na radnom mestu

/ / 79
$1

Private Message
Advert #979


novi sad

Looking for the source url that delivers great quality for a low price? Our expert writers are waiting for your order! Project Pharmacy DOO Novi Sad je sertifikovana kompanija koja se bavi veleprodajom, skladištenjem i distribucijom lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata. Naš poslovni uspeh gradimo prilagođavanjem našeg poslovanja po zahtevima tržišta i kontinuiranim uvođenjem novih proizvoda na tržištu Republike Srbije, BiH kao i na tržištu EU. Kao nosilac dozvole Ministarstva zdravlja RS za trgovinu medicinskim sredstvima na veliko i nosilac upisa proizvoda u ALIMS-u, u svojoj ponudi ima komplete za pružanje prve pomoći za zaštitu na radu.

Write My Thesis. If you are asking Who can http://www.girlsday.lu/?research-papers-buy? the answer is right here! We can do it for you. You have found the right place Poslodavac je dužan obezbedi po Pravilniku (“Sl. Glasnik RS br. 109/2016”) zidni ormarić ili prenosivu torbu za pružanje prve pomoći u svim radnim prostorijama i prstorima namenjenim za rad na otvorenom i to:
• 1 komplet prve pomoći do 20 zaposlenih REF:ZAT1. (sastav i ponuda u prilogu)
• 2 kompleta prve pomoći od 21 do 100 zaposlenih
I dalje,na svakih sledećih 100 zaposlenih još po jedan komplet prve pomoći

http://russianchicagomag.com/sociological-essays-on-line-help/ from professional service. We can write your paper for sale even in 3 hours. Just come here. Nezavisno od gore pomenutog Pravilnika, na osnovu Uredbe o obaveznim sredstvima i opremi za ličnu i kolektivnu zaštitu od elementarnih nepogoda i drugih nesreća (Sl.glasnik RS BR.3/2011 i 37/2015), Poslodavac je u obavezi da imaju u svakom pojedinačnom objektu u kojem obavlja delatnost i posebne komplete prve pomoći, radi pružanja zaštite u slučaju elementarnih nepogoda i drugih nesreća.

Vrsta i broj ovih kompleta za vise od broja zaposlenih u pojedinačnom objektu:
• Poslodavaci u čijem pojedinačnom objektu radi do 20 zaposlenih dužna su da imaju jedan komplet prve pomoći REF:ZAT5. (sastav i ponuda u prilogu)
• Poslodavci koji imaju od 21 do 100 zaposlenih dužna su da pored navedenog tipa kompleta imaju i komplet prve pomoći REF:ZAT4; (sastav i ponuda u prilogu)
• I dalje, na svakih 200 zaposlenih još po jedan komplet REF:ZAT4.

Osim toga, pomenutim Pravilnikom i Uredbom je takođe predviđena obaveza pravnih lica da prilikom upotrebe pojedinih komponenti iz kompleta (otvaranja kompleta prve pomoći) odmah izvrše dopunu istih.
Obezbetite svojim zaposlenima sredstva i opremu za bezbedan rad, umanjite ili izbegnite moguće tragične posledice povreda na radu i plaćanje VISOKIH zakonskih kazna.

Komplete za pružanje prve pomoći za zaštitu na radu kao i više infromacija možete pogledati na sajtu projectpharmacy.rs

Distanca:
Adresa, Grad novi sad
Ključne riječi